Клиент / Верига магазини Мерканто Сливен
Произведено / ,

“Мерканто” е верига супермаркети, която за малко повече от десетилетие се утвърди като символ на уют в пазаруването. Магазините “МЕРКАНТО” се отличават със специфичния си дух и атмосфера. Те са от типа “ one – stop shop ”, т.е. с едно спиране се набавя всичко необходимо. Уредени са по европейски стандарт, съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Защото вярваме ,че щом света и ние като част от него трябва да следваме прогреса.

Веригата разполага с 8 супермаркета на територията на град Сливен. “МЕРКАНТО” е търговският радар на Сливен, отлично познава местния пазар и осигурява на клиентите добър избор на стоки, впечатляващ брой услуги, които придават още по-голяма стойност към пазаруването.

“МЕРКАНТО” постоянно инвестира в модерни съоръжения, в името на клиента. С него компанията има специални отношения, благодарение на програмата за лоялни клиенти. “Мерканто” е верига супермаркети, която за малко повече от десетилетие се утвърди като символ на уют в пазаруването. Магазините “МЕРКАНТО” се отличават със специфичния си дух и атмосфера. Те са от типа “ one – stop shop ”, т.е. с едно спиране се набавя всичко необходимо. Уредени са по европейски стандарт, съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване.